Söker du efter en ny utmaning?

Våra lediga jobb

Här hittar du alla lediga tjänster som du kan söka. Finns det inget just nu? Skicka gärna en spontanansökan för framtida roller till info@interkredit.se.

Vill du ha mer än ett jobb?
Interkredit växer och lyckas tack vare människorna som jobbar här. Du kan vara gammal eller ung, ny i karriären eller med många års arbetslivserfarenhet.
Det finns ingen mall över hur du ska vara för att passa in. Var nyfiken, var analytisk, var introvert, extrovert, modig, kreativ, skidfantast, musiker, specialist eller generalist. Var dig själv.

Vad vi erbjuder
Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Här finns inga motstridigheter i att älska sitt jobb och leverera på topp, samtidigt som man har familj eller intressen som man vill ägna tid åt.
När du jobbar hos oss får du vara med och skapa affärer och bygga upp en finansiell verksamhet. Du blir en viktig del av vår tillväxt och vår jobbfamilj.
Vi lever efter vårt motto ”Making each other better”. Tillsammans provar vi nya vägar och levererar tjänster och service i världsklass.

Lediga jobb

Intresseanmälan Junior Factoringhandläggare

Göteborg

Vi fortsätter att växa och ser ett behov av att anställa fler juniora factoringhandläggare under 2020. Kul tycker vi och hoppas att du vill göra oss sällskap på vår resa!

Det är meriterande om du har jobbat med factoring tidigare på ett eller annat sätt, men det är inte ett krav. Så länge du vill (och kan) lära dig nya saker kommer du långt. För oss är det viktigast att hitta rätt person. Du behöver dock vara noggrann, kunna förstå sammanhang och vara serviceinriktad. Att kunna prioritera , ta initiativ och att du givetvis är en bra kollega är andra egenskaper som vi värdesätter högt.

Vi öppnar redan nu upp för intresseanmälningar och vill gärna komma i kontakt med dig som vill växa vidare tillsammans med oss. Möjlighet till både heltids- och deltidstjänster från 50 % finns.

Anmäl ditt intresse och ställ dina frågor till vår affärsområdeschef, Malin Johansen (fornamn.efternamn@interkredit.se)

Följ Interkredit på Linkedin för mer information om kommande tjänster: https://www.linkedin.com/company/interkredit-sverige-ab/

Erfaren factoringhandläggare på hel- eller deltid till hösten

Göteborg

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver förstärka med erfarna factoringhandläggare. Vi söker dig som har drivet att vara med på vår spännande resa framåt!

Spontanansökan

Göteborg

Vi håller alltid utkik efter härliga och dedikerade personer att bygga vidare vårt team med. Vi tar gärna emot spontansökningar för kommande tjänster. Skicka in ditt cv till info@interkredit.se och berätta om dig själv.

Karriär