Erfaren factoringhandläggare

Interkredit Sverige AB - Göteborg

Erfaren factoringhandläggare

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver förstärka med erfarna factoringhandläggare. Vi söker dig som har drivet att vara med på vår spännande resa framåt! Som factoringhandläggare kommer du vara delaktig i att fortsätta bygga upp vår finansieringsverksamhet för företag och du har en viktig roll i vår fortsatta framgång.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter

  • Reskontrahantering: registrera fakturor, administrera in- och utbetalningar samt påminnelsehantering.
  • Kreditbedöma fakturamottagare
  • Kundservice – telefon och mailkontakt för att besvara frågor och säkerställa återbetalningar.
  • Penningtvätts- och kundkännedomsarbete.
  • Kontakt med kreditchef gällande kreditbedömningar, analyser och fakturaköp.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som har praktiskt erfarenhet av fakturafinansiering sedan tidigare. Du är van att jobba självständigt och har ett starkt affärsfokus. Du drivs av att effektivisera och att jobba strukturerat och trivs med att jobba i en mindre grupp.   Du gillar korta beslutsvägar och vill jobba i ett företag med stark entreprenörsanda. Vi ser att du är en person som är proaktiv och noggrann. Du har en positiv inställning och sprider en härlig energi omkring dig. Att lösa frågeställningar av olika sort och storlek samt att ge service på högsta nivå är en självklarhet för dig.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig är prestigelöshet, initiativtagande och flexibilitet. Du har en god förmåga i att sätta dig in i och arbeta i nya system. Du kan kommunicera obehindrat i svenska, både tal och skrift.

Anställningsgrad 60–100% beroende på person och sökandes önskemål.

Vi erbjuder fina förmåner och gott sällskap.

Önskad start: Enligt överenskommelse

Meriterande

  • Praktiskt erfarenhet av Aptic Arc.
  • Eftergymnasial ekonomiutbildning.

Du är välkommen med din ansökan till affärsområdeschef Malin Johansen (fornamn.efternamn@interkredit.se)

Om Interkredit Sverige AB

Interkredit Sverige AB (Interkredit) är ett factoringbolag som erbjuder finansiella och administrativa tjänster till företag. Vi finns sedan 2019 i Sverige och har sedan tidigare kontor i Oslo.

Interkredit ingår i norska B2Holding ASA som har över 2600 anställda i 23 länder. B2 Holding är en ledande aktör på marknaden för finansiella lösningar och är noterat på Oslobörsen.

I Sverige är B2 Holding, utöver Interkredit, representerade av Sileo Kapital AB. Vi sitter tillsammans i ljusa och fräscha miljöer vid Lilla Bommen i centrala i Göteborg.

Om oss