Våra tjänster

Hos Interkredit hittar du en komplett lösning för dina kundfordringar. Vi erbjuder hjälp genom hela kedjan från fakturans utställande, till distribution, finansiering, reskontrahantering och kravhantering. Oavsett vilken lösning som passar dig bäst bemöter vi alltid dig och dina kunder personligt och professionellt. Vi som jobbar här har tillsammans en lång erfarenhet från finansbranschen och vi letar hela tiden efter nya lösningar för att säkerställa att våra tjänster ligger i framkant. Som en del av den norska börsnoterade koncernen B2Holding, har vi starka ägare och är helt egenfinansierade . Vår styrka och närvaro på den nordiska marknaden ger oss även möjligheter att skapa cross-border lösningar för din verksamhet. Läs mer om våra tjänster längre ner.

FAKTURAKÖP

Vi är experter på kundfordringar och hjälper ditt företag med en skräddarsydd och automatiserad process, allt ifrån upplevelse och distribution av faktura till återrapportering och kravhantering enligt era önskemål.

Fakturaservice

Genom att överlåta fakturaadministrationen kommer du snabbt upptäcka att din effektiva kredittid förbättras, likviditeten stärks och att kreditförlusterna minskar.

Inkasso

Vårt mål är att du snabbt ska få betalt för dina fordringar och samtidigt upprätthålla en god relation med dina kunder. Få full uppmärksamhet av våra handläggare som är väl insatta i just din bransch.

 

Portföljköp

Överlåt dina avskrivna fordringar till oss och få en renare balansräkning och stärkta kassaflöden.

 

 Kontakta oss idag

Välkommen att ta kontakt för att boka in ett möte där vi tillsammans går igenom dina behov och tar fram den bästa lösningen.  Du når oss på 010-5519370 eller info@interkredit.se.