Inkasso

Erbjuder vi genom koncernbolaget Legalis Inkasso, bifirma till Sileo Kapital AB

Våra inkassotjänster hanteras av vårt systerbolag Legalis Inkasso, bifirma till Sileo Kapital AB, som har medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Som kund hos oss får du uppmärksamhet av våra handläggare som är väl insatta i just din bransch. Vårt mål är att du snabbt ska få betalt för dina fordringar och samtidigt upprätthålla en god relation med dina kunder.
Du kan känna dig trygg med att vi hjälper dina kunder att bli skuldfria genom att arbeta proaktivt, innovativt och lösningsorienterat. Vårt relationsskapande arbetssätt är värdefullt för dig som klient eftersom du skall kunna överlåta hanteringen utan att riskera ditt renommé.

Legalis AB innehar inkassotillstånd sedan starten 2012 och är aktiv medlem av branschorganisationen Svensk Inkasso. Se www.legalis.se för mer information.

 

Vi erbjuder:

  • Effektiv och professionell uppföljning av dina obetalda fakturor för att upprätthålla en god likviditet och reducera kreditförluster
  • Anpassad hantering och process baserat på din bransch, ditt kundsegment och din typ av fordran
  • Jurister med specialistkompetens
  • En tjänst där vi lägger stor vikt vid att behandla dina kunder positivt, respektfullt och utifrån deras individuella förutsättningar.

De som är skyldiga dig pengar kallar vi kunder – och vi behandlar dem som sådana