Inkasso

Vi hjälper dig att få betalt

Som kund hos oss får du uppmärksamhet av våra handläggare som är väl insatta i just din bransch och en egen kontaktperson. Vårt mål är att du snabbt ska få betalt för dina fordringar och samtidigt upprätthålla en god relation med dina kunder.

Vårt relationsskapande arbetssätt är värdefullt för dig som klient eftersom du skall kunna överlåta hanteringen utan att riskera ditt renommé.

Vårt arbetssätt

–  Vår målsättning är att hjälpa dina kunder att bli skuldfria genom att arbeta mer proaktivt, innovativt och lösningsorienterat än övriga branschaktörer.

– Vi undviker det ålderdomliga och juridiska språkbruket som annars är vanligt i branschen. 

– Vi prioriterar frivilliga uppgörelser framför rättsliga åtgärder.

– Ekonomisk rehabilitering tar många gånger lång tid. Vi är med och stöttar längs vägen och bygger goda relationer eftersom vi är övertygade om att det alltid lönar sig i längden för alla parter.

Om Legalis

Våra inkassotjänster hanteras av vårt systerbolag Legalis Inkasso, bifirma till Sileo Kapital AB, som har medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom branschen.

Legalis AB innehar inkassotillstånd sedan starten 2012 och är aktiv medlem av branschorganisationen Svensk Inkasso. Se www.legalis.se för mer information.

Kontakt
Pontus Bartholdsson, Business Development Manager
Telefon: +46 73 712 05 85
Epost: pontus.bartholdsson@sileokapital.com
eller besök www.legalis.se för mer information

Vi erbjuder:

Effektiv och professionell uppföljning 

Anpassad hantering  baserad på din bransch, ditt kundsegment och din typ av fordran

Jurister med specialistkompetens

En tjänst där vi lägger stor vikt vid att behandla dina kunder positivt, respektfullt och utifrån deras individuella förutsättningar.